Презентація програми «Всесвітні студії» на виставці «Освіта за кордоном» в Києві

21.10.2018
У суботу, 29 вересня 2018 року, запрошуємо на презентацію стипендіальної програми «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука, яка відбудеться в рамках виставки «Освіта за кордоном». Стенд програми буде працювати з 11:00 до 16:00. Участь у виставці безкоштовна. Реєстрація обов'язкова. Адреса: готель Hilton Kyiv (Київ, бул. Тараса Шевченка, 28/30).

Представники програми «Всесвітніх студій» розкажуть, як отримати грант від Фонду Віктора Пінчука на навчання на магістерських програмах в кращих університетах світу та пояснять, як правильно подати заявку на конкурс, що розпочнеться 1 лютого 2019. Заявки будуть прийматись на сайті worldwidestudies.org.

Крім того, на виставці будуть представлені понад 50 всесвітньо відомих університетів, приватних шкіл і коледжів Великобританії, США, Канади, Швейцарії, Нідерландів, Німеччини та інших країн. На заході старшокласники, батьки, випускники і студенти з перших вуст дізнаються про зарубіжні програми вищої та середньої освіти, мовних курсах для дітей і дорослих, дитячих мовних таборах, групових поїздках для школярів за кордон і курсах майбутніх професій.

Організатор заходу - міжнародна освітня компанія DEC education, офіційний представник в Україні понад 1000 зарубіжних навчальних закладів різних країн світу. Завдяки DEC education вже більше 10 000 українських учнів поступили в такі престижні вузи як University of Oxford, University of Cambridge, Queen Mary, University of London, University of Toronto, University of York, British Columbia і інші.

30 вересня виставка «Освіта за кордоном» відбудеться в Одесі (готель «Брістоль»).