Презентація програми «Всесвітні студії» на Виставці Вищої Освіти у США

6.10.2017
У понеділок, 16 жовтня 2017 року, запрошуємо вас на презентацію програми «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука, яка відбудеться в рамках Шостої Щорічної Виставки Вищої Освіти у США - найбільшої виставки американських університетів та коледжів в Україні.

В рамках презентації проекту ви дізнаєтесь, як отримати грант від Фонду на навчання за магістерськими програмами в кращих університетах світу. Представники «Всесвітніх студій» нададуть відповіді на запитання та пояснять, як правильно подати заявку на конкурс, який розпочнеться 1 лютого 2018 року на сайті worldwidestudies.org.

Стенд програми працюватиме з 14:00 до 18:00, презентація «Всесвітніх студій» відбудеться о 16:00. Участь у виставці безкоштовна. Деталі та реєстрація на: EdUSA.org.ua/fair. Адреса: НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська 55).

Учасники Виставки Вищої Освіти у США матимуть змогу поспілкуватись з представниками 12 вищих навчальних закладів Сполучених Штатів, а також дізнатись про різні можливості академічної мобільності від Державного Департаменту США.