Презентація програми «Всесвітні студії» на освітній виставці «Creative Education Day: Best Schools and Universities»

3.10.2017
У суботу, 7 жовтня 2017 року, запрошуємо вас на презентацію програми «Всесвітні студії», яка відбудеться в рамках виставки «Creative Education Day: Best Schools and Universities», організованій освітньої групою «ДонСтрім».

В рамках презентації проекту ви дізнаєтесь, як отримати грант від Фонду на навчання за магістерськими програмами в кращих університетах світу, а також про інші можливості отримання фінансування закордонного навчання.
Представники «Всесвітніх студій» нададуть відповіді на запитання та пояснять, як правильно подати заявку на конкурс, який розпочнеться 1 лютого 2018 року на сайті worldwidestudies.org.

Стенд програми працюватиме з 12:00 до 14:00, презентація «Всесвітніх студій» відбудеться о 14:00. Участь у виставці безкоштовна. Реєстрація обов'язкова. Адреса: готель Hyatt Regency Kyiv (Київ, вул. А. Тарасової, 5).

У «Creative Education Day» візьмуть участь провідні навчальні заклади Великобританії, США та ЄС, які успішно поєднують традиції та досвід з новаторськими і інноваційними підходами до освіти.